DIARY

Osjećam – dolaziš

About

𝑴𝒚 𝒄𝒉𝒐𝒊𝒄𝒆𝒔 𝒂𝒓𝒆 𝒎𝒚 𝒃𝒊𝒐𝒈𝒓𝒂𝒑𝒉𝒚. ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ . -ˋˏ✄┈┈┈┈ -ˋˏ✄┈┈┈┈ -ˋˏ✄ 𝘐𝘧, 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘯𝘺 𝘳𝘦𝘢𝘴𝘰𝘯, 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘰𝘶𝘭𝘥 𝘭𝘪𝘬𝘦 𝘵𝘰 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘤𝘵 𝘮𝘦, 𝘮𝘢𝘺𝘣𝘦 𝘢𝘥𝘷𝘪𝘴𝘦 𝘮𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘢𝘵𝘦𝘭𝘺 𝘰𝘳 𝘴𝘪𝘮𝘱𝘭𝘺 𝘸𝘪𝘴𝘩 𝘵𝘰 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘢𝘯 𝘦𝘮𝘢𝘪𝘭-𝘣𝘶𝘥𝘥𝘺, 𝘐 𝘦𝘯𝘤𝘰𝘶𝘳𝘢𝘨𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘵𝘰 𝘸𝘳𝘪𝘵𝘦 𝘮𝘦 𝘰𝘯: ➤ ➤ ➤ 𝘰𝘮𝘯𝘪𝘢𝘢𝘻𝘳𝘢@𝘺𝘢𝘩𝘰𝘰.𝘤𝘰𝘮 ┊ ┊ 𝘐'𝘮 𝘯𝘰𝘵 𝘢 𝘣𝘪𝘨 𝘧𝘢𝘯 𝘰𝘧 𝘤𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘯𝘥 𝘋𝘔'𝘴 𝘣𝘶𝘵 𝘐 𝘭𝘪𝘬𝘦 𝘵𝘰 𝘳𝘦𝘢𝘥 𝘢𝘯𝘥 𝘸𝘳𝘪𝘵𝘦 𝘭𝘰𝘯𝘨 𝘮𝘢𝘪𝘭𝘴 (𝘯𝘰𝘵 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘐 𝘥𝘪𝘥 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘪𝘯 𝘢 𝘭𝘰𝘯𝘨 𝘵𝘪𝘮𝘦).

5 comments on “Osjećam – dolaziš

 1. Lijepo …lijepa Azra.
  Iz svake rijeci ti izvire ,spomenuta,abuzenze vodica…Zemzem bunara
  Za lijek i za razumijevanje.
  Pala mi je na um,dok sam pio ovu vodu, bivsa blogerica *Amara.Imala je ona taj izvor ljudske srece.
  Zato sam nekad i pitao:Zaskripi li dzeram nekad…mog bunara sto kraj puta osta

  • Vidjela sam spomenutu blogericu jednom uživo, i u tom trenu je imala nešto moje…u smislu da bih i ja mogla biti tako s a b r a n a a kasnije sam to vjerujem i postala, ali ipak ne u dovoljnoj mjeri da bih se mogla izboriti bar za čitanje svoje poezije na ponekoj promociji koja se nikada nije desila, zbog čega mnogo patim, i možda sada patim i jedino zbog toga, mada se taj problem može lako riješiti, ali sam zaglavila u prošlim razočarenjima vezanim za to kako ova država tretira čovjeka koji bi iole i imao nešto inspirativno da kaže svijetu.

   Došla sam na ovo skoro napušteno mjesto jer osjećam da ovdje mogu dobiti neku smislenu riječ…kao u fimovima povratak u prošlost gdje te uvijek dočeka neki polu-ludi mudrac, a to mi je baš trebalo – trebao mi je baš takav jedan mudrac, po mogućnosti onaj što je na bloggeru ostavljao komentare koje većina ne razumije…pa neću lagati – ni ja ih nisam razumjela, ali ono malo što jesam razumjela – bilo je vrijedno i bilo je inspirativno.

Komentariši